Nieuws & Zo

Broer of zus gezocht!

Wij zijn opzoek naar een leidinggevende en medewerkers voor in de bediening en keuken. Het gaat om de Burgeravond op vrijdag en om de feesten & partijen. Dit is vaak in het weekend en op zaterdagavond. Lijkt het je leuk om te werken in een gezellige sfeer tegen een goed salaris?! Neem dan contact op met Elseliene (0637296759 of info@zusenzo-nieuwveen.nl).

Amsterdamse middag

Na het succes van de Volendamse middag organiseren wij op zondag 10 november een Amsterdamse middag. Het beloofd weer oergezellig te worden! Meer info volgt 🙂

Burgeravond

Iedere vrijdagavond zijn wij vanaf 17.00 uur geopend voor burgers (& veel meer) en gezelligheid om het weekend in te luiden! 

Wist je dat er naast de aangeklede borrels ook zeer regelmatig feesten met een warm en koud buffet bij ons gehouden worden? Alles komt uit eigen keuken en wordt direct vers op het buffet geserveerd. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via info@zusenzo-nieuwveen.nl of telefonisch via 0637296759. 

Wil jij eens iets anders doen met collega’s, familie of vrienden? Denk dan eens aan een biljart middag! Onder onze vloer schuilt nog een biljart die we omhoog kunnen halen voor een aangeklede biljart middag. Een gezellige activiteit onder het genot van een borrel & een hapje!